Bowlen.nl  
  donderdag 28 januari 2021 Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Stedenontmoeting
 

Voorronde Stedenontmoeting 2016 voor senioren welke gespeeld zal worden op zondag 10 januari 2016 in KIRI Bowling Leisure Center, Schoolstraat 14, 7902 BJ Hoogeveen.

 

Een seniorenteam bestaat uit 5 dames en uit 5 heren, beiden met maximaal 5 reservespelers. Per vereniging is slechts één seniorenteam toegestaan. Er worden 4 games gespeeld. (Amerikaans) Jeugdspelers mogen deel uitmaken van het seniorenteam. Zij mogen dan echter niet meedoen met de jeugd stedenontmoeting.

De deelnamekosten bedragen voor de senioren  €. 200,00  per vereniging.

 

Na uw inschrijving ontvangt u een factuur.

 

Betaling van de deelnamekosten, per giro op rekeningnr.NL22INGB0001011431 NBF inzake District Noord  onder vermelding van Vereniging + nr.

 

Zorgt u er wel voor dat de betaling dan op woensdag 6 januari 2016 binnen is, zodat kan worden nagegaan dat u betaald heeft?

 

Prijzen

De vereniging van regio Noord met de hoogste pinfall mag deelnemen aan de landelijke finale. Zo mag de vereniging van Regio Drenthe met de hoogste pinfall eveneens naar de landelijke finale.

Voor de nummers 1, 2, 3 zijn er sportprijzen.

Tevens zijn er sportprijzen voor de 3 hoogste dames en herenteams.

 

Tijdschema

 

De 1e serie is van   10.00 – 14.00 De prijsuitreiking is aansluitend.
Mochten er meer dan 4 teams zich melden dan wordt er op zaterdag 9 januari 2016 ook een serie gespeeld van  10.00 – 14.00

 

 

Met klem wijzen wij u er op, dat van de uiterste inschrijfdatum 25 december niet afgeweken kan worden, daar wij met de bowlingondernemer hierover afspraken hebben  gemaakt.

 

Inschrijvingen die later binnenkomen lopen grote kans niet gehonoreerd te worden. Het dan alsnog inpassen hangt af van de van
nog beschikbare banen en de medewerking van het bowlinghuis.

 

Voorkom teleurstellingen en zorg dat u niet te laat bent met inschrijven !

 

 

Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

Opgave van de spelers

 

 

Evenals andere jaren dient u de spelers van uw team uiterlijk 25 december bij ons op te geven. Dit omdat het geen doen is om even snel de lidnummers en namen van alle deelnemers in het systeem in te brengen.

 

Opgave van de spelers voor 25 december bij voorkeur in een excel bestand sturen naar

 

rctnoord@nbf.bowlen.nl

 

De finale is op 6 maart 2016