Bowlen.nl  
  dinsdag 26 maart 2019 Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Welkom
 

Welkom op de website van het Regio Noord.

 

Op deze website vind je informatie over de evenementen die in de regio Noord door de verenigingen en het RCT worden georganiseerd.
Van de gespeelde toernooien kunt u hier de uitslagen terug vinden.

 


Nieuws
 

Uitnodiging bijeenkomst 14 april 2016

vrijdag 11 december 2015

Binnen de NBF wordt de bowlingsport op vier geografische niveaus beoefend. Verenigingen organiseren lokaal de huisleagues. De NBF organiseert landelijke en regionale evenementen. De ETBF en de WTBA organiseren respectievelijk het Europees en Wereld Kampioenschap.


De coördinatie en organisatie van de regionale NBF evenementen in het noorden van het land is sinds het seizoen 2012-2013 in handen van Cisca van Buuren. Rob van Buuren doet het budgetbeheer voor de regionale coördinatieteams Noord en Drenthe. Cisca en Rob hebben aangegeven aan het einde van het lopende seizoen te stoppen met hun werkzaamheden voor de regio. Wij zijn Cisca en Rob zeer erkentelijke voor alle tijd en energie die zij hebben gestoken in de werkzaamheden voor de regio.


Voor de bezetting van het regionale coördinatieteam in Noord en Drenthe zijn we op zoek naar vrijwilligers die hun schouders willen zetten onder de coördinatie en organisatie van de regionale evenementen. Zijn er binnen jullie vereniging mensen die dit leuk vinden en de capaciteiten daar voor hebben? Dan horen wij dat graag.


Het voorstel is om donderdag 14 april 2016 om 19.30 uur centraal in de regio een overleg met de verenigingen binnen de RCT Noord en Drenthe te organiseren. Wij kijken terug op het lopende seizoen en kijken vooruit op het nieuwe seizoen. Wij hopen dan ook zicht te hebben op de opvolging van Cisca en Rob.


In dat overleg hebben we ook aandacht voor de wijze van communiceren. Dat is enerzijds procedureel; denk hierbij aan de termijn waarop je een reactie mag verwachten en de wijze waarop de vereniging uitnodigingen behandelt die bestemd zijn voor haar leden. Maar de gaat ook over de toon waarop je communiceert. Het komt te vaak voor dat mails anders worden gelezen dan ze misschien bedoeld waren. Wat doe je in zo’n geval? Even met elkaar bellen is dan vaak toch handiger. We zijn immers met z’n allen verantwoordelijk voor een sportieve sfeer op en rond de bowlingbaan zijn. Daar draagt een prettige en respectvolle manier van communiceren ook aan bij.


Onze vragen op een rij:

  1. Ken jij de nieuwe coördinator en/of budgethouder voor de RCT Noord / Drenthe?
  2. Kan jouw vereniging 14 april 2016 aanwezig zijn?
  3. Wat zou voor jou een goede plek centraal in de regio zijn om af te spreken?
  4. Zijn er andere agendapunten die jij wilt bespreken?

Je kunt jouw reactie mailen naar Erik Tolboom.<< Terug naar nieuwsberichten